Evenemang 10–16 juni

Textstorlek:

Lördag 11/6

Loppis

Från tidig lördagsmorgon till sen eftermiddag finns chansen att fynda på Vaksala torg. På loppmarknaden finns allt mellan himmel och jord till försäljning. Kom tidigt för det verkliga klippen.

Kl. 7-16, Uppsala

Söndag 12/6

Konsert

Musikkväll. Den amerikanske blues- och boogie woogiepianisten Gene Taylor från Canned heat ger konsert i Micke Finells trädgård i Bäcken, Skutskär.

Kl.19, Skutskär

Måndag 13/6

Kulturevent

Konstfestival Lillsidan i Enköping. Det bjuds på kultur i dagarna fem vid Västerledstorg den 13-17 juni. Det blir bland annat på spelningar, sagostunder, portabel skate-park, konst, film, kaffeceremoni, street art, dans, ”pröva på”-stationer, workshops med mera.

Kl. 10-16, Enköping

Torsdag 16/6

Konstprojekt

I projektet Det händer har asylsökande kvinnor skapat textil med mera tillsammans med konstnärerna Moa Lönn och Elisabeth Bucht. Arbetet har genomförts på ett asylboende utanför Uppsala och delar av projektet visas på Uppsala konstmuseum fram till den 23 juni. Därefter följer en rad projekt av kulturmöten som museet deltar i, bland annat Konstkollo och Kulturkompis.

Kl. 12-20, Uppsala