Akademiska startar livesändning

Susanne Järhult, akutläkare, och Annika Kilberg Olsson, akutsjuksköterska och gruppchef inom akutsjukvård.
Textstorlek:

Som första universitetssjukhus i landet startar Akademiska livesändningar från olika delar av verksamheten. Först ut är vuxenakuten, onsdag 7 februari klockan 15, och tanken är att experter ska svara på frågor från både allmänheten och vårdpersonal.

– Detta är ett helt nytt sätt att möta ett uppdämt behov av kommunikation kring hur vi arbetar, varför det ibland uppstår väntetid på vuxenakutmottagningen och hur vi planerar vården vid exempelvis halka och snöoväder. Alla är välkomna att ställa frågor till oss om hur det går till på akuten, säger Susann Järhult, akutläkare, som medverkar tillsammans med Annika Kilberg Olsson, akutsjuksköterska och gruppchef inom akutsjukvård.