Årsmöte med Gulaschsoppa och val

Mötet började med dragspelsmusik från den 12 personer starka uppsättningen av dragspel och trumma från Enköpings dragspelsklubb.
Textstorlek:

Drygt 80 personer av SPF Sävaådalen 300 medlemmar hade hörsammat kallelsen till årsmöte
som traditionsenligt varit på Järlåsa Bygdegård. Mötet började med dragspelsmusik från den 12 personer starka uppsättningen av dragspel och trumma från Enköpings dragspelsklubb. Från det utlagda sånghäftet sjöng publiken ett flertal kända slagdängor till god stämning.

Så var det dags för måltid som denna gång bestod av Gulaschsoppa a lá ungersk köttgryta med paprika. Väldigt god gryta. Till soppan serverades bröd, ost och grönsaker. Vid kaffet med hembakt kaka blev det en ny omgång musik från de gästande musikanterna.

Årsmötet inleddes av föreningens ordförande Britta Fagerberg som hälsade alla välkomna och vände sig särskilt till nya medlemmar med ett välkomnande. Till årsmötesordförande valdes Seved Thunberg och till sekreterare Alf Hanslöf. Föredragningslistan antogs med en smärre justering. Efter de att årsmötet godkänt räkenskaper och berättelse och med revisorernas godkännande förklarades styrelsen få ansvarsfrihet för verksamhetsåret 2013.
Nuvarande årsavgift på 175 kr ökades till 200 kr för år 2015.

Följande styrelse valdes. Ordförande Britta Fagerberg. Ledamöter Tommy Nilsson, Alf Hanslöf, Annmarie Rönnefall och Malte Collén. Suppl. Els-Marie Franzén, Sonia Eriksson, Solveig Geidnert, Valdemar Vallgårda och Per-Lennart Andersson.

Ragnar Rosander lämnade styrelsen och avtackades av Britta Fagerberg med blommor. Britta framhöll Ragnars mycket goda insatser i styrelsearbetet och i resekommittén.

Avslutningsvis framförde ordföranden Britta Fagerberg ett varmt tack till kökspersonalen för en väl genomförd och god förplägnad vid årsmötet.