Hur vill vi att Uppsala ska se ut?

Textstorlek:

Det kommer den ena vansinniga byggplanen efter den andra hela tiden och politikerna får alltid som dom vill eftersom ingen vågar eller vill opponera sig.
Den sista i raden är att förstöra Stadsparken och området kring Svandammen.
Jag kan ju säga som så att jag vill inte se ett hotell med casino i den norra stadsparken och jag vill inte ha en massa glas schabrak runt vår vackra Svandamm.

Och att bygga höghus på Migos tomt är ju helt befängt, då det kommer att bryta mot de 2 våningshus som finns på norra och södra kvarngärdet. Ok SIVIA området går ju att diskutera för det är så fult redan nu.

Sedan att politikerna vill förstöra varenda grönområde i stan kan jag inte acceptera. Att förstöra Seminarieparken och observatorielunden samt Engelska parken kan jag inte gå med på. Dessa områden är ju för höge farao kulturminnen. Och att ingen opponerar sig kan jag över huvud taget inte förstå!

Har inte Uppsala tillräckligt med handels centra nu och har vi inte tillräckligt med hotell varför ska man bygga fler? Och sluta bygg i glas, renovera hellre den gamla bebyggelsen och låt vår stad vara den pittoreska stad som det alltid har varit.